Златното момиче Катрин Тасева стана майка и се довери на „Селена целс“

Златното момиче Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди в болница „Селена“ на 9 юни, в 8.15 ч. в екипа на д-р Даниел Ставрев, анестезиолога д-р Драгостин Кренчев, неонатолога д-р Зорница Василева и ак. Таня Аргирова. Бебето дойде с тегло от 3 870 грама и ръст 54 сантиметра.

Катрин и половинката ѝ Станислав Сивков избраха „Селена целс“ за съхранението на стволовите клетки на малкия Николай. „Това е безценен шанс да си подарим спокойствие за здравето на детето ни, а България е най-добрият избор за съхранение заради липсата на дълъг транспорт“, коментираха младите родители.

Благодарим за доверието, което ни гласуваха и допълваме, че списъкът на животозастрашаващите заболявания, които се лекуват или повлияват успешно със стволовоклетъчна трансплантация се обогатява всяка година. А най-сигурният и достъпен ресурс за това лечение са собствени клетки.

След постигането на множество победи в спортната си кариера, талантливата гимнастичка изглежда е планирала още по-емоционална житейска промяна, като смята да не отлага дълго следващото бебе.

Днес Катрин и малкият Николай се прибират у дома. Пожелаваме на мама и бебе здраве, а съхранената проба да е застраховка, която никога да не бъде използвана!