Защо да изберете нас?

Висококачествена грижа, сигурност и доверие

Стволовите клетки могат да спасят живота на вашето дете и семейство. Съхранявайки ги, вие осигурявате най-доброто за вашето дете и предпазвате здравето му в бъдеще. Но защо да изберете нас?

“Селена Целс“ предлага модерно и сигурно решение, елиминиращо множество рискове и ненужни процедури. Ние събрахме дългогодишния си опит и високото качество с желанието да формираме едно място, което предоставя цялостна грижа и спокойствие за вас и вашето семейство.

Стволовите клетки могат да спасят живота на вашето дете и семейство

Няколко причини да изберете нас:

  • Бърза обработка – лабораторията на „Селена Целс“ се намира на територията на една от най-добрите и предпочитани акушеро-гинекологични болници в България – УСБАЛАГ „Селена“. Цялата процедура по обработка, замразяване и съхранение се извършва в рамките на 6 часа.
  • Запазване на максимален процент живи клетки – бързата обработка и висококачествената база ни позволяват да запазим до 99% живи стволови клетки. Ние елиминираме ненужни рискове и процедури, които рискуват контаминация и намален брой годни клетки за употреба.
  • Липса на рискове при транспортиране – Цялата процедура по обработване и съхранение се извършва в една и съща сграда. По този начин се елиминират рисковете от контаминация при транспортиране. Освен това колкото повече време се губи в транспорт, обработка и излишни процедури, толкова по-нисък е процентът на живите стволови клетки, които биват съхранени.
  • Висококачествено оборудване – Лабораторията ни е една от най-модерните за обработка и съхранение на стволови клетки в Европа. За извършване на висококачествена обработка, която ни позволява да извлечем максимално количество стволови клетки и да ги съхраним възможно най-сигурно, използваме прецизната швейцарска апаратура с три нива на съхранение SEPAX 2, призната за най-ефективната система по множество международни стандарти.
  • Сигурност и защита – ние използваме напълно защитена и автоматизирана система за работа, която минимизира риска от контаминация и носи допълнителна сигурност. Тристепенната защита включа фризер за съхранение в течен азот с автоматично регулиране на нивото, вакумна система за течен азот с два резервоара и автоматично превключване и онлайн алармена система.
  • Доверие – вие ще получавате информация за хода на процедурата на всеки неин етап. Нашата цел е да ви предоставим нужното спокойствие и сигурност за здравето на вашето семейство. Затова и наш специалист присъства по време на раждането, затова и предлагаме гъвкава ценова политика, гаранция и договор за качество и сигурност и различни варианти за заплащане.

Съхраняването на стволови клетки в „Селена Целс“ означава дългогодишен опит, експертиза и сътрудничество със специалисти, които се грижат за вашата сигурност. Избирайки нас, вие избирате професионализма и личното отношение.