Вдъхновението на раждането на нов живот

Раждането е вълшебен момент. Моментът на първата среща мама-бебе. Моментът на най-трайното влюбване, което ни се случва в живота. И единственият момент, когато можем да съхраним стволови клетки от пъпна връв на нашето бебе.

Много пъти сме споделяли, че процедурата по пробовземането е безболезнена и безопасна за всички участници в нея. Днес ви го показваме – с усмивките на Виктория и Ава.

Вики вярва, че времето за дете идва с осъзнаването на жената като изградена личност. Защото да имаш дете е решителна крачка с всички последици от нея. С нуждата да бъдеш отговорен, да имаш изградена ценностна система, да имаш какво да дадеш на детето си, за да го изградиш като достойна личност.

Едно от първите големите решения, които взима семейството на прага на родителството, е дали да съхрани стволови клетки и къде. Вики решава да го направи, „за да имам мъничко сигурност за бъдещето, че имам алтернатива за лечение на някои от модерните заболявания, които са сред най-разпространените напоследък, каквито са раковите“. И въпреки че е живяла дълго време в Англия и има особен афинитет към Обединеното кралство, пред Вики никога не е стоял въпросът дали да съхрани в България или в чужбина.

А ние правим всичко възможно, за да не ви даваме този избор! Затова времето между двете снимки по-долу е по-малко от четири часа.

Благодарим ви за доверието! Благодарим, че се присъединихте към семейството на „Селена целс“! Пазим пробата ви с пожелание никога да не се налага да я използвате.