„Селена целс“ на изложението Бебе Зона в Бургас

Астрономическата есен вече е тук, но ние категорично отказваме да пуснем лятото да си отиде. Ще се насладим на последните слънчеви лъчи с дъх на море този уикенд в Бургас. На 26 и 27 септември ще вземем участие на изложение Бебе Зона. Заповядайте на щанда ни в зала 2 на Експозиционен център „Флора“. Ще ви очакваме в събота между 10.00 и 18.00 часа и в неделя между 10.00 и 16.00 часа.

Подготвили сме за посетителите на Бебе Зона много атрактивни ценови изненади, валидни само в дните на изложението. Приготвили сме ви и подарък – фотопринтер Canon, за да запазите живи специалните моменти от порастването на Вашето дете. За да участвате за спечелването на наградата е достатъчно да регистрирате участието си на изложение Бебе Зона в един от двата дни и да бъдете на място при тегленето на наградата в неделя, 27 септември в 16.40 часа.

Много интересни теми и лектори са подготвили организаторите. Бъдещите родители ще имат възможност да чуят информация от специалисти за бременността, раждането и грижите за малчуганите. Лекция ще има и за съхранението на стволови клетки в „Селена целс“ като лектор ще бъде регионалният мениджър на българската тъканна банка за Пловдив – Елена Танева. Подробна и интересна информация по темата Ели ще представи на 26 септември (събота) от 13.30 часа. От безплатни индивидуални консултации за съхранение на стволови клетки бъдещите родители ще могат да се възползват на щанда на „Селена целс“ в зала 2.