„Селена целс“ през месец декември

Как стволовите клетки дават надежда за по-спокойно бъдеще? Какви са техните характеристики и кое ги прави уникални? Защо единственият шанс да съхраните млади, недиференцирани клетки с най-голям лечебен потенциал е по време на раждането? Защо въобще съхраняваме предварително? Кои заболявания се лекуват със стволови клетки? Какви са прогнозите за бъдещето – колко клинични проучвания се провеждат в момента и до какъв етап са стигнали?

За тези и много други важни въпроси говорим с бъдещите родители по време на срещите ни всеки месец. Вижте програмата ни за този месец:

  • 5 декември, 09:30 часа, Пловдив – училище „И за мама“. Събитието ще се проведе в ресторант „Кухнята на Рая“ и освен върху съхранението на стволови клетки, ще се съсредоточи и върху друга изключително важна тема – „Първи грижи за новороденото“.
  • 7 декември, Хасково – Всички бъдещи майки в Хасково ще имат възможност да се срещнат с наш специалист, с когото да обсъдят най-важното, свързано със съхранението на стволови клетки в България. Събитието е част от училище за родители „9 месеца“ и ще се проведе в Регионална библиотека „Христо Смирненски“.
  • 10 декември, 17.30 часа, Пловдив – Среща дискусия с наш представител в рамките на Училище за родители на болница „Селена“.
  • 11 декември, 12:00 часа, София – събитието ще се проведе в ПСАГБАЛ „Света София“
  • На 11 декември с наш представител ще имат възможност да се срещнат и бъдещите родители в Пловдив. Ще вземем участие в изнесена лекция на Училище за родители на болница „Селена“ и Chipolino. Събитието ще се проведе във фирмения магазин на Maxcom, с адрес „Голямоконарско шосе“ 1 от 16.30 ч.
  • 12 декември, 15:00 часа, София – бъдещите родители ще имат възможност да се срещнат с наш представител по време на училището за родители, провеждащо се в СБАЛАГ „Майчин дом“.
  • 12 декември, Плевен – Събитието е част от училище за родители „9 месеца“ и ще се проведе в търговски център „Макси“.
  • 17 декември, 10:00 часа, София – събитието е част от училище за родители „Бебе“ и ще се проведе в МОЛ София.
  • 18 декември, 13:00 часа, София – събитието е част от инициативата на училище „1 на ум“ и ще се проведе в болница „Света София“.
  • На 18 декември ще можете да ни намерите и в Пловдив, и в Стара Загора в рамките на училище за родители „Чакам бебе“. Събитието в Пловдив ще се проведе в West Caffe, а в Стара Загора – в магазин „АИКО“.

Ако имате желание да научите повече за съхранението на стволови клетки в България и всички важни подробности около темата, ще се радваме да ви видим на някои от изброените събития. Винаги може да си уговорите и индивидуална среща и консултация със специалист от нашия екип. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани със стволовите клетки, разликата между съхраннието тук и в чужбина, нашите условия и застраховки и всичко друго, което ви интересува.

Вижте как да се свържете с нас тук.