Къде може да ни намерите през месец ноември?

Как стволовите клетки дават надежда за по-спокойно бъдеще? Какви са техните характеристики и кое ги прави уникални? Защо единственият шанс да съхраните млади, недиференцирани клетки с най-голям лечебен потенциал е по време на раждането? Защо въобще съхраняваме предварително? Кои заболявания се лекуват със стволови клетки? Какви са прогнозите за бъдещето – колко клинични проучвания се провеждат в момента и до какъв етап са стигнали?

За тези и много други важни въпроси говорим с бъдещите родители по време на срещите ни всеки месец. Вече преполовили ноември, се срещнахме с вас в София, Пловдив, Варна и Плевен. Вижте оставащата ни програма до края на месеца:

  • 16 ноември, 10:30 часа, Пловдив – училище „Мама знае най-добре“. Събитието ще се проведе в хотел „Пълдин КООП“ и освен върху съхранението на стволови клетки, ще се съсредоточи и върху друга изключително важна тема – „Всичко за раждането (естествено и секцио)“. Лектор ще бъде проф. Благовест Пехливанов – изключително ерудиран и опитен специалист, ръководещ акушеро-гинекологичното отделение на най-голямата специализирана АГ болница в Южна България – АГ „Селена“.
  • 18 ноември, 15:30 часа, София – ще имате възможност да се срещнете с наш специалист, с когото да обсъдите всичко най-важно, свързано със съхранението на стволови клетки. Другата тема на срещата ще бъде „Нормално раждане и цезарово сечение“. Събитието ще се проведе в „Майчин дом“.
  • 20 ноември, 13:00 часа, София – събитието е част от инициативата на училище „1 на ум“ и ще се проведе в болница „Света София“.
  • 22 ноември, Бургас – събитието е част от училище за родители „Биберон“ и се провежда в УМБАЛ „Дева Мария“
  • 23 ноември, 10:00 часа, Русе – Вече ви разказахме за инициативата и събитията на „Академия за родители“. Предстои да се включим в последното събитие от поредицата за 2019 година. Мини академия за родители ще се проведе в Русе на 23 ноември.
  • 26 ноември, 10:00 часа, София – събитието е част от училище за родители „Бебе“ и ще се проведе в МОЛ София. На срещата ще присъства и нашият управител – трансфузионният хематолог с 20-годишен опит и един от малкото специалисти, които извършват трансплантации на стволови клетки в България д-р Янко Янков.
  • 27 ноември, 14:30 часа, Пловдив – събитието е част от училище за родители „Чакам бебе“ и ще се проведе в West Café, Plaza Mall Plovdiv
  • 30 ноември, Бургас – Срещата е част от училище за родители „Мама знае най-добре“.

Ако имате желание да научите повече за съхранението на стволови клетки в България и всички важни подробности около темата, ще се радваме да ви видим на някои от изброените събития. Винаги може да си уговорите и индивидуална среща и консултация със специалист от нашия екип. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани със стволовите клетки, разликата между съхраннието тук и в чужбина, нашите условия и застраховки и всичко друго, което ви интересува.

Вижте как да се свържете с нас тук.