Специалисти на тъканна банка „Селена целс“ ще консултират бъдещи родители по време на форум „Бременност и детско здраве“ в Пловдив

За поредна година тъканна банка „Селена целс“ подкрепя едно от най-големите събития за бъдещи и настоящи родители – форум „Бременност и детско здраве“, този път като генерален партньор. Специалисти на тъканната банка ще консултират присъстващите по една от най-актуалните теми в момента – съхранението на стволови клетки на територията на България.

Събитието ще включва презентация на тема „Стволови клетки – застраховка за бъдеще“, изнесена от д-р Янко Янков. Управителят на „Селена целс“ и трансфузионен хематолог с 20-годишен опит ще изясни на присъстващите всичко, за което трябва да внимават и което трябва да знаят, когато става въпрос за съхранение на стволови клетки. Сред темите, които ще се дискутират, са: какво представляват стволовите клетки, позитивите от предварителното съхранение, защо да се доверим на българска тъканна банка, кои са най-важните фактори за успешно съхранение, какво спокойствие предлагаме ние на нашите пациенти, какви са нашите условия.

След полезната лекция бъдещите родители ще имат възможност да посетят информационния щанд на тъканната банка, където да се запознат с екипа, да получат консултация по конкретни въпроси и да научат повече за специалните промоционални условия и изненади, които сме подготвили.

Третото издание на форум „Бременност и детско здраве“ ще се проведе на 6-ти октомври, в Международен панаир Пловдив, зала „България“ с начален час 09:30. Целта му е да скъси дистанцията между пациентите и медиците, давайки възможност на младите семейства да се срещнат с водещи български специалисти и да получат достоверна информация директно от тях. В края на събитието ще има томбола с прекрасни награди, а през целия ден ще има много приятни изненади.

Повече подробности за програмата ще откриете на www.events.puls.bg, където може да се регистрирате безплатно за посещение.

Очакваме всички бъдещи родители, които искат да научат повече за това какво им предстои в най-вълнуваща роля – тази на родителя. До неделя!