Най-важното за съхранението на стволови клетки по време на „Академия за родители“

Тъканна банка „Селена целс“ става част от програмата на едно от най-престижните и големи форуми за бъдещи и настоящи родители – „Академия за родители“.

По време на 4-те предстоящи събития представители на нашия екип ще се срещнат с присъстващите, за да ги консултират и обяснят всичко, свързано със съхранението на стволови клетки в България. Специален лектор на форума ще бъде д-р Янко Янков – управител на на „Селена целс“ и трансфузионен хематолог с 20-годишен опит. Какво представляват стволовите клетки, позитивите от предварителното съхранение, защо да се доверим на българска тъканна банка, кои са най-важните фактори за успешно съхранение, какво спокойствие предлагаме ние на нашите пациенти, какви са нашите условия – тези и още важни теми ще засегне лекцията на д-р Янков „Стволови клетки – застраховка за бъдеще“. Присъстващите ще имат възможност и да посетят информационния кът на тъканната банка, където могат да научат още интересни неща, свързани със съхранението, и да се консултират със специалисти за най-важните подробности.

Академия за родители предстои:

  • Във Варна на 26 октомври 2019 година;
  • В Плевен на 9 ноември 2019 година;
  • В Русе на 23 ноември 2019 година;
  • В София на 22 февруари 2020 година.

Събитието във Варна ще се проведе от 10:00 до 17:00 часа в детски център „Мама и Аз“.

„Академия за родители“ предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата. Целта на организаторите е да предложат подкрепа и вдъхнат увереност на родители, че могат да се справят с една от най-големите, но и най-мотивиращите задачи в живота. В събитието ще вземат участие над 30 водещи организации и компании, които ще засегнат интересни и важни теми. Програмата е наситена и разделена в две зали – за настоящи и за бъдещи родители. Тя включва полезни лекции, практични работилници, безплатни консултации, работилници по бебеносене, кърмене, първа помощ и грижи за детето, детски занимания и подаръци. Регистрацията е безплатна, но задължителна. Повече може да научите тук.

Присъедини се и ти! Бъдещето е в децата ни, а ние – родителите, сме гаранция за тяхното здраво и щастливо бъдеще!

Следете нашия уебсайт или уебсайта на „Академия за родители“ за повече детайли относно предстоящите събития.