Тъканна банка „Селена целс“ взе участие в първото издание на Форум „Бременност и детско здраве“ във Варна

На 29 септември в хотел-галерия „Графит“, Варна се проведе първото издание на едно от най-големите събития за бъдещи и настоящи родители в България – форум „Бременност и детско здраве“.

Този приятен и слънчев неделен ден нашият екип прекара с няколкостотинте гости на събитието, където дискутирахме най-важното, свързано със съхранението на стволови клетки в България. Д-р Янко Янков – ръководител на тъканна банка „Селена целс“ изнесе презентация на тема „Стволови клетки – застраховка за бъдещето“, която предизвика интерес и грабна вниманието на многобройната публика. Какво представляват стволовите клетки, позитивите от предварителното съхранение, защо да се доверим на българска тъканна банка, кои са най-важните фактори за успешно съхранение, какво спокойствие предлагаме ние на нашите пациенти, какви са нашите условия – тези и още интересни и важни теми засегна в своята презентация нашият специалист по трансфузионна хематология и управител – д-р Янко Янков.

След полезната лекция посетителите имаха възможност да се запознаят и консултират с нашия екип на информационния ни щанд.

Форум „Бременност и детско здраве“ се организира от най-големия здравен портал в България – puls.bg. Първото му издание в София се провежда през 2009 година. На 6-ти октомври в Международен панаир Пловдив, зала България ще се проведе 3-тото поредно издание в града под тепетата. Каним всички наши пловдивски приятели да научат повече за съхранението на стволови клетки в България от специалист с 20-годишна практика – д-р Янко Янков, и да се запознаят с нашия екип, на когото могат да зададат всички конкретни въпроси, които ги интересуват по темата. Научете повече тук.

До неделя!