Тъканна банка „Селена целс“ отваря нов офис в столицата

С радост и вълнение ви каним на официалното откриване на новия ни офис в град София. Важното събитие ще ознаменуваме с „отворени врати“ цели три дни, много подаръци и изненади за всички наши гости. Всеки, който има желание да научи повече за значението на предварителното запазване, какво означава да съхраниш стволови клетки в България и какви са нашите условия, може да ни посети на адрес: кв. „Манастирски ливади“, ул. „Ралевица“ 87а.

Очакваме ви в сряда, четвъртък и петък /25, 26 и 27 септември/ заедно с управителя на „Селена целс“ – д-р Янко Янков – трансфузионен хематолог с повече от 20 години опит в сферата, за да отговорим на всичките ви въпроси, свързани със стволовите клетки и тяхното съхранение. Всички присъстващи ще имат възможност да получат безплатна консултация от специалист, да се запознаят с екипа ни, който ще предложи различни преференциални пакети и отстъпки във връзка с разширяването на дейността ни.

Какво представляват стволовите клетки?

Стволовите клетки се намират във всеки многоклетъчен организъм и имат способността да се самовъзстановяват, размножават или да образуват нови тъкани и клетки в зависимост от сигналите на обкръжаващата ги среда. Стволовите клетки съдържат в себе си както генетична информация, така и схемата за развитие на организма и нейната последователност. Към момента терапията, която ги използва, вече лекува над 80 заболявания и третира успешно повече от 400 други.

Как стволовите клетки на бебето предпазват семейството?

Грижата за нашите деца започва много преди тяхното раждане и продължава цял живот. Запазването на стволови клетки е потенциална животоспасяваща възможност за цялото семейство – съхранените клетки са 100% съвместими с бебето и от 25% до 100% с други роднини.

Замразяване на стволови клетки

Замразяването и съхранението на стволови клетки гарантира спокойствие. Минималният период на съхранение е 20 години. Годините научни изследвания разкриват, че със стволови клетки се лекуват левкемия, лимфоми, твърди тумори, различни видове рак на кръвта и още много други болести, като с напредването на медицината този списък постоянно нараства. 

Тези и още много други въпроси ще обсъдим заедно в детайли.

Каним ви да съчетаем полезното с приятното и да изкараме три чудесни дни заедно в уютната атмосфера на новото ни място за консултации:

гр. София, кв. „Манастирски ливади“, ул. „Ралевица“ 87а

25 септември /сряда/ – 11:00 до 17:00 часа

26 септември /четвъртък/ – 14:00 до 17:00 часа

27 септември /петък/ – 14:00 до 17:00 часа

Свържете се с нас на 0886953091.